luni, 4 aprilie 2011

TRUCURI FRUMUSETZE ;)

5 trucuri pentru un look de exceptie

Zincul se gaseste in fructe de mare, alune si nuci de tot felul, migdale si seminte (de floarea-soarelui si de dovleac).

 
5 trucuri pentru un look de exceptie
Chiar daca o femeie cunoaste multe trucuri care sa o faca sa arate senzational, mereu e loc pentru mai multe. Asa ca, luandu-ne in serios datoria de a va face mai senzuala si mai sexi, va oferim cinci trucuri prin care puteti ajunge sa aveti un look de exceptie.

Pentru buze mai pline

Desigur, nu vorbim despre Botox. Cea mai ieftina metoda si mai usor de pus in actiune consta in aplicarea pe buze a uleiului de scortisoara. Acesta are un efect foarte puternic asupra dermei, rezultand o crestere in volum. Nu uitati, inainte sa incepeti aplicarea, asigurati-va ca nu sunteti alergica la scortisoara.

Pentru un ten senzational

Una dintre cele mai bune solutii pentru a va mentine pielea fetei hidratata si curatata de sebum este sucul de lamaie. Aciditatea din sucul de lamaie ajuta femeile cu ten gras, indepartand sebumul eliminat prin piele, dar si praful acumulat in pori pe parcursul unei zile. Puteti pregati singura o solutie de curatare, constand in sucul de la 2-3 lamai, 2-3 linguri de miere si 200 ml de apa calda. Amestecati ingredientele si pastrati solutia intr-un recipient cu capac. O puteti folosi de fiecare data cand doriti sa va curatati pe fata. Pentru piele normala sau uscata, trebuie sa adaugati mai multa apa (400 ml).

Zincul si vitamina C

Nu uitati ca zincul si vitamina C sunt o mina de aur pentru aspectul tenului, asa ca asigurati-va ca organismul dumneavoastra are asigurate rezerve suficiente din aceste elemente. Zincul se gaseste in fructe de mare, alune si nuci de tot felul, migdale si seminte (de floarea-soarelui si de dovleac). Vitamina C se asimileaza din citrice.

Manichiura cu ulei de masline

Pentru a avea mainile delicate si aspectuase, puteti folosi uleiul de masline. Puneti niste apa intr-un castron, adaugati cateva picaturi de ulei de masline si stati cu mainile in solutia rezultata timp de zece minute. Pentru a avea unghii puternice, inainte de culcare, masati-va pe maini cu ulei de masline si puneti-va niste manusi de bumbac pe care nu le dati jos decat a doua zi dimineata. La fel se poate proceda si pentru unghiile de la picioare.

Albirea dintilor cu bicarbonat

Poate ca nu e ceva nou pentru dumneavoastra, dar merita sa va reamintim. Decat sa utilizati tot felul de solutii-minune pentru albirea dintilor, care nici nu dau rezultatele la care va asteptati, mai bine folositi bicarbonatul, care este ieftin si are efecte care dureaza surprinzator de mult.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu