marți, 22 martie 2011

Spaghete bolognese

300/400 g carne tocata (amestec porc cu vita)
2 cepe
4 linguri pasta de tomate sau suc de rosii(aprox.500 g)
4 catei de usturoi
oregano, busuioc, cimbru
sare, piper
2 linguri rase de zahar
parmezan
500 g paste
eventual 1 pahar de vin rosu
PREPARARE
se pune carnea la calit, fara grasime, amestecand mereu+ceapa taiata si usturoiul+condimente si se lasa pana se evapora zeama.Apoi se pune pasta de tomate+apa cat cuprinde (+vin rosu) sau sucul de tomate si se la sa la foc mic, acoperit ink 30 min (pana se face carnea cum trebuie) apoi se pune sarea si piperul si e gata.
peste paste se pune amestecul de carne +parmezan
POFTA BUNA !!!

3 comentarii:

  1. multumesc frumos...retete personale cred k niciodata. Reteta asta a ta de bolognese oricum e cea mai tare ever...imi ies delicioase mereu ;):*

    RăspundețiȘtergere