duminică, 19 iunie 2011

Cum sa reduceti transpiratia in zilele caniculare Renuntati la mancarurile foarte iuti si alegeti alimente sanatoase. transpiratie | consum | transpiratie | canicula Cum sa reduceti transpiratia in zilele caniculare Una din intrebarile care inca nu si-au gasit raspuns este cum se poate scapa de transpiratie in timpul verii. Multe persoane sufera din cauza acestui inconfort, desi exista cateva trucuri care, odata aplicate, ar putea reduce din efectele neplacute ale zilelor cu temperaturi foarte ridicate. 1. Poate cel mai important sfat este sa folositi un antiperspirant foarte bun. Acesta poate face adevarate minuni in ceea ce priveste reducerea cantitatii de transpiratie vara. 2. Apoi, o alta idee buna este sa reduceti consumul de cafea si de ceai in timpul verii. Nu trebuie sa depasiti doua cesti de cafea sau ceai fierbinte pe zi. Daca beti mai mult, un efect ar putea fi ca temperatura corpului si cantitatea de transpiratie pe care o produce corpul pentru a se racori cresc. 3. Reduceti consumul de bauturi energizante in timpul verii. Acestea actioneaza asupra metabolismului ca un motor suplimentar, ceea ce determina, de asemenea, si contramasuri suplimentare. 4. Renuntati la mancarurile foarte iuti si alegeti alimente sanatoase. In plus, este bine sa apelati si la exercitii de intretinere, daca aveti probleme cu greutatea. Persoanele care au aceasta problema transpira mai mult decat cele cu greutate normala, asa ca aveti grija ce si cat mancati. 5. Consumati struguri, care au un efect racoritor asupra organismului. Si sucul de rosii poate fi de ajutor, datorita aceluiasi tip de efect asupra corpului. 6. Puteti incerca sa va tamponati la subsuori cu un amestec de suc de lamaie si praf de copt. Acest lucru va reduce activitatea glandelor sudoripare si are un efect reconfortant si racoritor. In plus, actioneaza si impotriva mirosurilor neplacute, indepartandu-le. 7. Consumati fructe si legume, de preferinta proaspete, in loc de mancaruri bogate in calorii si grase. Renuntati la junk-food si la mancarurile nesatoase, in general. 8. Reduceti consumul de alcool, care, la fel ca mancarurile mai grele, supune metabolismul la incercari suplimentare. 9. Faceti des dusuri, cu apa calduta, pentru a reduce temperatura corpului.

Cum sa reduceti transpiratia in zilele caniculare

Renuntati la mancarurile foarte iuti si alegeti alimente sanatoase.

 
Cum sa reduceti transpiratia in zilele caniculare
Una din intrebarile care inca nu si-au gasit raspuns este cum se poate scapa de transpiratie in timpul verii. Multe persoane sufera din cauza acestui inconfort, desi exista cateva trucuri care, odata aplicate, ar putea reduce din efectele neplacute ale zilelor cu temperaturi foarte ridicate.
1. Poate cel mai important sfat este sa folositi un antiperspirant foarte bun. Acesta poate face adevarate minuni in ceea ce priveste reducerea cantitatii de transpiratie vara.
2. Apoi, o alta idee buna este sa reduceti consumul de cafea si de ceai in timpul verii. Nu trebuie sa depasiti doua cesti de cafea sau ceai fierbinte pe zi. Daca beti mai mult, un efect ar putea fi ca temperatura corpului si cantitatea de transpiratie pe care o produce corpul pentru a se racori cresc.
3. Reduceti consumul de bauturi energizante in timpul verii. Acestea actioneaza asupra metabolismului ca un motor suplimentar, ceea ce determina, de asemenea, si contramasuri suplimentare.
4. Renuntati la mancarurile foarte iuti si alegeti alimente sanatoase. In plus, este bine sa apelati si la exercitii de intretinere, daca aveti probleme cu greutatea. Persoanele care au aceasta problema transpira mai mult decat cele cu greutate normala, asa ca aveti grija ce si cat mancati.
5. Consumati struguri, care au un efect racoritor asupra organismului. Si sucul de rosii poate fi de ajutor, datorita aceluiasi tip de efect asupra corpului.
6. Puteti incerca sa va tamponati la subsuori cu un amestec de suc de lamaie si praf de copt. Acest lucru va reduce activitatea glandelor sudoripare si are un efect reconfortant si racoritor. In plus, actioneaza si impotriva mirosurilor neplacute, indepartandu-le.
7. Consumati fructe si legume, de preferinta proaspete, in loc de mancaruri bogate in calorii si grase. Renuntati la junk-food si la mancarurile nesatoase, in general.
8. Reduceti consumul de alcool, care, la fel ca mancarurile mai grele, supune metabolismul la incercari suplimentare.
9. Faceti des dusuri, cu apa calduta, pentru a reduce temperatura corpului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu